Restaurant Gouda, Happz Restaurant

HAPPZ Restaurant

HAPPZ restaurant is het restaurant waar u de lekkerste gerechtjes kunt proeven! Bij HAPPZ geloven wij in onze drie kernwoorden: proef, deel en geniet. Hier krijg je de gelegenheid om te genieten van heerlijke gerechtjes. Gerechtjes van over de hele wereld. Je kunt meerdere kleine gerechtjes bestellen om deze met zijn allen te delen, dit zijn de share gerechtjes. De kleine taste gerechtjes kun je alleen op eten, ze bieden heerlijke, bijzondere smaken! Bij HAPPZ restaurant Gouda proef je de lekkerste smaken met elkaar!

Onze gerechtjes zijn om te ‘tasten’ of om te ‘sharen’. Ook de mensen die liever een groter gerecht hebben dan de meerdere kleine taste of share gerechtjes kunnen bij HAPPZ restaurant terecht, kijk eens naar onze grillspecialiteiten!

Bekijk ons menu

Met wie je ook komt, met hoeveel je ook komt, de HAPPZ experience is er voor iedereen. HAPPZ is namelijk de ideale locatie om met elkaar uit eten te gaan. Kom je met zijn tweeën eten of juist met een grote groep, bij restaurant HAPPZ beleef je een avond gevuld met smaken, een echte beleving.

Op onze site kun je snel een reservering maken, je weet dan zeker dat je een plekje krijgt als je bij ons langskomt. Als je met een grote groep langkomst kunnen wij een menu maken dat is aangepast op uw wensen. Ook kunnen wij uw brunches, lunches, feesten of een besloten evenement tot in de puntjes organiseren in het HAPPZ restaurant. Neem contact met ons op en wij bekijken alle mogelijkheden met u!

Neem contact met ons op

Restaurant Gouda en Reeuwijk

Woensdag- en donderdagavond kun je bij HAPPZ restaurant Gouda gebruik maken van onze midweek special en al 3-gangen dineren voor maar 22,50 p.p. Ook in het weekend hebben wij een mooie aanbieding met de weekend special waarbij we 3 gangen serveren voor maar 24,50 p.p. Gouda en Reeuwijk liggen dichtbij elkaar, restaurant HAPPZ is dus erg goed te bereiken vanuit Gouda. Tot ziens bij HAPPZ restaurant Gouda!

Bekijk ons menu