Speciale aanbiedingen in restaurant Happz

In ons restaurant hebben we voor verschillende momenten leuke aanbiedingen en specials. Op het moment hebben wij de volgende specials lopen:

Weekend special

Vanaf nu kan je je inner chef naar boven laten komen door zelf een heerlijk menu samen te stellen. Voor 27,00 p.p. kan je met de weekend special zelf je favoriete gerechtjes kiezen van onze menukaart.

Onbeperkt Happz

Op woensdag en donderdag (excl. feestdagen) kunt u bij ons terecht voor het onbeperkt Happz eten. Voor maar 26,- p.p. kunt u onbeperkt delen en genieten van onze onbeperkt menukaart. Let op, starten kan vanaf 17.30 tot 19.30 en de warme keuken sluit om 21.30, vraag naar onze overige voorwaarden.

Feestdagen

Ook tijdens de feestdagen zijn wij geopend. Op 1e en 2e kerstdag serveren wij een heerlijke brunch voor jong en oud. Ook kan er op 2e kerstdag worden gedineerd. Kies zelf jouw favoriete gerechtjes uit en stel op de avond zelf jouw kerstmenu samen met onze kerst special. Bekijk ons volledige kerstarrangement of reserveer direct.

Happz Catering

Wist u dat wij onze lekkere hapjes maar ook onze buffetten, high tea’s, lunches, salades en nog veel meer bij u thuis kunnen bezorgen? Kijk op onze website van Gasterij Vergeer voor alle catering mogelijkheden.

 

Uit eten Gouda    Uit eten Reeuwijk    Restaurant Happz