Speciale aanbiedingen in restaurant Happz

In ons restaurant hebben we voor verschillende momenten leuke aanbiedingen en specials. Op het moment hebben wij de volgende specials lopen:

Midweek special*

Op woensdag en donderdag (excl. feestdagen) kunt u bij ons terecht voor de midweek special. Bij deze special kunt u zelf een 3-, 4-, of 5-gangen menu samenstellen uit onze volledige menukaart. U kiest al voor een 3 gangen menu voor 18,50, een 4-gangen menu voor 24,- en 5 gangen voor 28,50.

Weekend special

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u bij ons terecht voor de weekend special. Bij deze special kunt u zelf een 3-, 4-, of 5-gangen menu samenstellen uit onze volledige menukaart. U kiest al voor een 3 gangen menu voor 20,50, een 4-gangen menu voor 27,- en 5 gangen voor 31,50.

Happz Catering

Wist u dat wij onze lekkere hapjes maar ook onze buffetten, high tea’s, lunches, salades en nog veel meer bij u thuis kunnen bezorgen? Kijk op onze website van Gasterij Vergeer voor alle catering mogelijkheden.

 

*Let op, de midweek special is de vervanging van het onbeperkt Happz eten, dat bieden wij vanaf 1 maart 2020 niet meer aan.

Uit eten Gouda    Uit eten Reeuwijk    Restaurant Happz