Restaurant Waddinxveen
Restaurant Gouda
dsc_0526
dsc_0537
dsc_0543
previous arrow
next arrow

 

MENUKAART HAPPZ

Ons taste en share concept is volledig verweven in onze menukaart! Stel zelf je proeverij samen, kies voor een van onze specials of laat je verrassen door de chef, het kan allemaal bij Happz.

De menukaart van Happz restaurant in Reeuwijk dorp vernieuwen wij regelmatig, we halen er gerechtjes van af en er komen ook weer heerlijke nieuwe gerechtjes bij! Zodat je altijd andere gerechtjes kunt proeven, bij elke bezoek weer!

SPECIALS

Naast de heerlijke taste en share gerechtjes kunt u ook kiezen voor een chef’s special. De chef verrast u met een aantal van zijn heerlijke individuele proeverijen. Ook kunt u kiezen voor een chef’s choice, hierbij krijgt u een variatie aan gerechtjes om aan tafel te delen.

Ook zijn onze midweek en weekend special weer terug! Bij dit menu kunt u zelf kiezen uit al uw favorieten van de kaart. U kunt zelf een 3-, of 4-gangen menu samenstellen uit onze kaart. Het 3-gangen menu stelt u dan ook al vanaf 25,00 per persoon samen op woensdag en donderdag, en vanaf 27,50 op weekenddagen.

Hou onze website in de gaten voor leuke specials op bijzondere dagen. Wil je op de hoogte blijven van onze acties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste nieuwtjes en profiteer als eerst van leuke acties.

Ook als je een allergie of dieet hebt kunt u bij ons terecht. Zeker weten of we aan al je wensen kunnen voldoen, bel ons of geef het aan bij je reservering en wij zorgen voor een zorgeloze avond uit. Uiteraard hebben wij in ons restaurant een allergenenkaart beschikbaar.

Wilt u met een groep komen dineren, dat kan natuurlijk ook! Wij maken voor u een leuk groepenarrangement zodat alle gerechtjes aan bod komen.

Ook kunt u bij ons terecht voor brunches, high tea’s, diners en feesten. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de website van Gasterij Vergeer.

MENUKAARTEN

Menukaart

Specials

HEEFT U EEN ALLERGIE? MELD HET ONS!