Feestdagen van Happz!

Of we de feestdagen alleen thuis vieren of ook in ons restaurant kunnen vieren is nog even afwachten maar dat we er met elkaar mooie dagen van gaan maken dat staat vast. Ook wij hebben verschillende mogelijkheden om met elkaar te genieten van de feestdagen.

FEESTDAGEN

Naast verschillende specials op specifieke feestdagen hebben wij ook onze december specials zoals een luxe gourmet pakket. Of kies je voor een van onze borrelpakketten als je een gezellige avond met vrienden of familie hebt.

KERST

UITVERKOCHT! Helaas zijn onze brunches, diners en gourmetpakketten voor de kerstdagen uitverkocht. Wat een overweldigend aantal gasten mogen wij straks verblijden met een heerlijke brunch of diner van Happz.

OUD EN NIEUW

Lekker dineren met elkaar op 31 december of 1 januari, of juist iets lekker voor bij de borrel? Kies dan voor ons shared diner “winter”, waarbij de voor- en nagerechtjes kant en klaar worden geleverd en de warme gerechten alleen nog even in de oven moeten. Of kies voor een van onze borrelpakketten of hapjes om ‘s avonds op te warmen.

Bekijk onze volledige feestdagen folder voor de inhoud van onze specials.

BESTELLEN

Bestel onze specials via [email protected], 0182-394321 of via onze online winkel