Slide 1
Kerst in Restaurant Happz
Image is not available

Op 1e en 2e kerstdag serveren wij een lekkere familiebrunch en op 2e kerstdag is Happz geopend om te dineren.

Slide 2
Happz @ home tijdens de kerst
Image is not available

Geen zin om te lang in de keuken te staan, bestel dan een van onze Happz @ home opties tijdens de kerst.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

DE FEESTDAGEN VAN HAPPZ!

De donkere dagen zijn alweer begonnen en we zijn alweer aan het aftellen naar sinterklaas en kerst! Voor beide feestdagen hebben wij weer leuke mogelijkheden samengesteld.

KERST @ HOME

Willen jullie kerst dit jaar thuis vieren maar heb je geen zin om zelf te lang in de keuken te staan, kies dan voor een van onze Happz @ home opties. Deze bestaan onder andere uit een kerstbrunch, een kerstdiner waarbij je alleen de warme gerechten even in de oven hoeft te schuiven en verschillende hapjes en dessert opties.

Bekijk onze volledige feestdagen folder voor de inhoud van onze kerst @ home mogelijkheden.

BESTELLEN

Bestel onze kerst @ home opties via info@gasterijvergeer.nl, 0182-394321 of via onze online winkel

KERST IN HAPPZ RESTAURANT

Ook deze kerst kunnen we weer met zijn allen bij elkaar zijn. Vier dus kerst in ons restaurant of gezellig samen thuis. Dit jaar kan je bij beide opties genieten van al het lekkers dat Happz te bieden heeft. Met een brunch en gevarieerd 4-gangen menu in Happz, en brunchpakketten en Happz @ home diners bij je thuis.

In Happz zijn wij tijdens de kerst twee dagen geopend voor de brunch namelijk 1e (VOL) en 2e kerstdag. Beide dagen serveren wij een uitgebreide familiebrunch van 12.00 tot 15.00. Ons volledige menu kan je online bekijken.

Op 2e kerstdag zijn wij ook geopend voor het diner vanaf 18.00. Bij ons zit je niet vast aan een menu, maar kan iedereen zijn eigen gerechtjes uitkiezen met onze X-mas special. In 4 gangen serveren wij 8 gerechtjes p.p. (+ garnituren op tafel) en iedereen kan zijn eigen menu samenstellen. Het complete menu incl Cava en amuse bij ontvangst serveren wij voor 42,50 p.p.

Komen de kinderen mee, deze kunnen uiteraard ook (gedeeltelijk) van de kaart eten, of kiezen voor een kindermenu.

Reserveren kan via 0182-394321 of vul het reserveringsformulier in.