Bezorgmaaltijden

Ons terras is weer geopend van 12.00 tot 18.00 maar helaas nog niet voor diner. Daarom bezorgen wij nog steeds bij u thuis. Elke week van woensdag t/m zondag leveren wij tussen 17.00 en 20.00 onze lekkere gerechten en menu’s bij u thuis.

Bekijk hieronder het menu en bestel gelijk uw maaltijd voor vandaag, maar u kunt ook vooruit bestellen.

Heeft u al een van onze asperge specials geproefd? Ook deze zijn via onderstaande knop te bestellen!

Bekijk het Menu & Bestel

Vaderdag

Ook Vaderdag komt er al weer snel aan. Verras je vader, man of vriend met een van onze specials. Voor vaderdag hebben wij een lekkere Beer & Bites borrelbox en een klassieke Chateau Briand met onze heerlijk malse ossenhaas. Bestel nu via onze webshop.

Verwenboxen

Ook kunt u kiezen voor een van onze verwenboxen. In deze boxen leveren wij alles kant en klaar af en hoeft u alleen nog maar het hoofdgerecht zelf op te warmen. U kunt de verwenboxen afhalen of laten bezorgen bij u thuis. Zo zet u in een handomdraai een heerlijk 3-gangen diner op tafel. Bestel nu via onze webshop.

Afhalen

NIEUW in ons assortiment is ons Frietz take & snack afhaalloket. Op het terras van Happz staat onze nieuwe frietkraam, u kunt hier op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 20.00 verse friet en snacks afhalen. Ook hebben we deze weken heerlijke Italiaanse specials.

Reserveren

Vanaf heden is ons terras weer geopend van 12.00 tot 18.00 elke woensdag t/m zondag. Reserveer nu alvast een tafeltje voor koffie, lunch of diner!

Benieuwd naar ons menu? Bekijk dan onze menukaart en specials.